Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Στιγμές πουλιών και ανθρώπων

***
Ο φίλος μου ο Κότσυφας, στα 10 μέτρα απ' το μπαλκόνι, στις 5:15

***



***
Κατερίνα Σταματίου-Παπ Χρόνια Πολλά, Γιώργο! "Κάτι" σου λέει ο κότσιφάς σου! (Με συγκινεί που με "κρατάς" στους φίλους σου...! Σου εύχομαι από καρδιάς, τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!)
  • Γιώργος Κατσιώτης Κατερίνα αν απευθύνετε σε μένα ο κότσυφας και περιμένει ανταπόκριση, σώθηκε. Εδώ ¨κρατάω" άλλους κι άλλους εσένα δεν θα "κρατήσω" ; Απ' το λίγο που σε γνώρισα, σε θεωρώ αξιολογότατο άτομο. Σ' ευχαριστώ για την ευχή σου κι ανταποδίδω !
  • Κατερίνα Σταματίου-Παπ Γιώργος Κατσιώτης ...Μ' έκανες να δακρύσω με λυγμό, κι ακόμα δεν κοιμήθηκα. Σιγή, για τον κότσιφα... Επιβάλλεται. Στιγμές ενώνουν τους ανθρώπους, κι όχι τα χρόνια. Με "θεωρείς". Μακάρι και να είμαι! Σ' ευχαριστώ! Βουνό με βουνό δε σμίγει! Ο κότσιφάς σου λέει: "Σε θέλει ευτυχισμένον!" Ελπίζω να μην είσαι μόνος! Θέλει (ήθελε...) κοτσιφάκια... ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ! Ανάσα και πάω για ύπνο! (Καιρό είχα να σας χαρώ, εδώ στο Φεις! Χαλάλι σας!)
  • Γιώργος Κατσιώτης Κατερίνα κατάφερες και με συγκίνησες με τα "κοτσυφάκια".... Να 'σαι καλά !
    1
  • Κατερίνα Σταματίου-Παπ Γιώργος Κατσιώτης Ε, μα! Κι είχα πετύχει ένα ωραίο βίντεο, μα με μπλόκαραν... Αν καταφέρω, θα στο φέρω εδώ.
  • Κατερίνα Σταματίου-Παπ Υγ. Δεν ήξερα πως να το φέρω. Το πήγα στην σελίδα μου. Ελπίζω να φαίνεται!
***











***
Κατερίνα Σταματίου-Παπ
Οικογένεια πουλιών. Δώρο σε όσους αγαπάνε τα πουλιά και την οικογένεια και σ' ένα φίλο Γιώργο, που φωτογραφίζει κοτσύφια.

***


***
***
***

Γιώργος Κατσιώτης Καλά, υπέροχο το video ! Σ' ευχαριστώ Κατερίνα για την αφιέρωση.
1
***